От Ботев (Пловдив) призоваха за подкрепа за семейството на 19-годишния футболист

...
От Ботев (Пловдив) призоваха за подкрепа за семейството на 19-годишния футболист
Коментари Харесай

Ботев подкрепи кампанията в подкрепа на Мартин Хайдаров

От Ботев (Пловдив) приканиха за поддръжка за фамилията на 19-годишния футболист ЦСКА 1948 Мартин Хайдаров, който е и младеж на " жълто-черните ". От столичния клуб стартираха дарителска акция за набиране на средства, а " канарчетата " се причислиха към молбата за помощ за потърпевшите.
 Изгоря къщата на футболист от ЦСКА 1948, Изгоря къщата на футболист от ЦСКА 1948, " алените " молят за помощ (снимки)
Както е известно, в резултат на прекъсване на тока и късо съединяване, къщата на фамилията на Хайдаров в Пловдив се е запалила и изгоряла до основи, като към този миг са останали единствено стените на постройката с трайни следи от случилото се.

Семейството на Хайдаров живее в Коматево, напълно покрай базата на Ботев (Пловдив) и е почнал футболния си път на същото място, когато намиращото се там игрище е било стопанисвано от Спартак (Пловдив). Майка му е някогашната национална състезателка на България по плуване Мария Хайдарова.

" Мартин Хайдаров дълги години бе част от школата на Ботев (Пловдив). Халфът прави първите си стъпки в " жълто-черната " школа, като е спечелил голям брой оценки с академията на " канарчетата ".

Прилагаме сметка за парични преводи към момчето:

Мартин Хайдаров

IBAN: BG62BPBI81701075465501

Нека помогнем на Мартин и фамилията му! ", написаха от Ботев (Пловдив).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР